Horváth Édesség

A HORVÁTH ÉDESSÉG családi vállalkozásként működik. Az édesipari termékek gyártását 1996-tól egyéni vállalkozás keretében egy 80 m2 kis üzemben végeztük. A tevékenységünket nápolyi, majd téli fagyi gyártásával kezdtük meg. A kapacitásunk nagyon kicsinek bizonyult, ezért 1998-ban Nagyrábén egy 600 m2-es üzemben folytattuk a gyártást, ekkor alakult meg a HORVÁTH '99 KFT. Lehetőségünk volt bővíteni a termékeink körét is, így folyamatosan kezdtük el az évek folyamán a következő termékek gyártását: kókuszos csemege, töltött kókuszos csemege, barackmag, csoki parány, az eredeti „utasellátós” kakaós roló, szőlőcukor, és a sajtos tallér. Az évek alatt nemcsak a termékek köre, hanem az üzem is teljesen felújítva, korszerűsítve 1000 m2-re bővült. Az indulásnál használt legegyszerűbb keverőgép ma már a korszerű gyártáshoz, csomagoláshoz szükséges gépparkkal egészült ki. 


2003-tól a Horváth és Társa No1' KFT Sárrétudvariban, egy 600 m2-es korszerű üzem kialakítása után kezdte meg a tevékenységét. Modern gépekkel, és sütőkkel tartós teasütemények gyártását kezdtük el. Gyors fejlődés után piskóta alapú sütemények gyártásával bővítettük a házi jellegű termékeink sorát. A vevőink hamar megszerették a süteményeinket, melyeket mindig friss tojásból, kézzel készítünk. Sokféle ízben, formában, változatos, igényesen díszített termékekkel igyekszünk a vevőink elvárásainak megfelelni. Termékeink iránti érdeklődés fenntartása, illetve fokozása érdekében folyamatosan bővítjük választékunkat. Mindkét üzemben átlagosan 20-22 fő dolgozik, mely létszámot szükség esetén bővítjük is. Az üzemekben dolgozók közül sokan már a kezdetek óta itt dolgoznak, munkájukat mindig lelkiismeretesen, szorgalmasan, nagy gyakorlattal végzik.

Termékeinket elsősorban nagykereskedelmi egységekben, de Budapesten a Nagybani Piacon a 87-88-as pavilonban, és az újonnan megnyílt 1095 Budapest, Soroksári út 58. sz alatt található édesség nagykereskedésünkben értékesítjük, ahol folyamatosan bővülő árukészlettel és állandó akcióinkkal várjuk kedves vásárlóinkat.


Horváth Zoltán, Horváthné Vass Katalin, Horváth Ágnes, Horváth Katalin, Hajdu Tamás, Barbócz Zoltán

.

 

masseria vicino al mare salento